Мегз, която наскоро обяви, че слага край на модната си

...
Мегз, която наскоро обяви, че слага край на модната си
Коментари Харесай

Мегз с нова работа в Дубай

Мегз, която неотдавна разгласи, че поставя завършек на стилната си линия, е решила да стартира изцяло нов живот, освен това в Дубай. Вдъхновена от сериала " Емили в Париж ", Каканашева почнала постоянно да пътува до мегаполиса и не крие, че е същински влюбена в арабския свят, написа woman.bg. Главната героиня в сериала е американка, принудена да се реалокира в меката на модата - Париж, с цел да работи като маркетинг съветник. След серия от инциденти, подбудени най-много от културните разлики сред американката и парижани, тя въпреки всичко се влюбва в града, а той ѝ носи любовна изненада.

Мегз от своя стана показа за желанието си да заживее в Дубай, като разгласява следващия кадър от там, съпроводен с дълъг и обстоен по тематиката пост, който гласи: " Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за прекарванията си като една българка, която се пробва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и доста ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за отмора. После си споделих - “Ох, отивам отново да видя мога ли да пребивавам там”. И изкарах още месец. Сега се завърнах още веднъж. И ще забележим. Ще си пристигам постоянно и в България, несъмнено. Все отново там е работата и околните ми. Но след 10 години работата ми по облеклата е доста “завъртяно колело”. Тя е сигурност и постоянен приход за мен, който след толкоз доста години през днешния ден справедливо ми се отплаща и ми дава свободата да пребивавам. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да опитвам тук ".

Очевидно Мегз отдавна прави проекти да напусне родината, а в този момент се е прицелила в точното място, където допуска, че ще може да се откри. Тя е безапелационна, че бизнесът с облекла ѝ носи задоволително постоянни приходи, с цел да си разреши да опитва и да потърси ново занятие в Дубай. Каканашева прибавя, че майка ѝ ще дава отговор за продажбата на стилните произведения, до момента в който тя търси щастието си на хиляди километри от България. Съвсем скоро следва да започва и новият план на Мегз, който е ориентиран към правене на стратегии за личностно развиване. А какви ще ги прави в Дубай - даже самата тя не споделя за момента.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР