Мегз изтри любимия си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката

...
Мегз изтри любимия си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката
Коментари Харесай

Мегз изтри Рончев от живота си?

Мегз изтри обичания си Румен Рончев от живота си. Дизайнерката Миглена Каканашева изненадващо се оказа безусловно сама, а предприемачът не попада по никакъв метод в обществените й мрежи. Това видяха почитатели на дизайнерката, която започва преди броени дни следващото риалити шоу в интернет, отдадено на битката с насилието против дами.

В края на предходната седмица бясно влюбената Мегз постави чертата на предприемача и изтри до една всички фотоси за любовта им от всичките си профили в обществените мрежи. Веднага Мегз попадна в полезрението на почитателите, които я засипаха с въпроси дали се е разделила с транспортния необут.

Дизайнерката отхвърли коментар дали с предприемача към този момент не са дружно. Тя подмина с безмълвие и слуховете, че някогашната брачна половинка на Рончев - Зорница, е дала прошка на погрешната си половинка и " си го е прибрала назад ", написа в. " България през днешния ден ".

Мегз отдавна разяснява, че желае и да има детенце, като даже през вчерашния ден разгласи, че се надява " това благополучие да ме споходи скоро ". Тя обаче отхвърли мнения на почитателите си за какво обичаният Рончев, от който се чака това, ненадейно се е изпарил от живота й.

Дизайнерката трансформира любовта си с транспортния предприемач в същинска фамилна сага, откакто даже дойде предишното лято на делото му за бракоразвод със Зорница. " Тук съм, с цел да поддържа обичания си мъж ", гордо разгласи облечената като младоженка напълно в бяло Мегз в правосъдната зала. Двойката претърпя и правосъдни драми, откакто Рончев прекара в ареста няколко месеца по обвиняване, че е обсебил лизинговия джип на риалити кралицата, струващ 98 560 лв.. Миглена се затруднявала да му заплаща вноските и съгласно прокуратурата съзнателно склонила обичания си и братовчед си Антон Лесов да присвоят возилото. А след това го оповестила за откраднато. Дизайнерката, която също бе обвинена поради аферата с половинката си, излезе на независимост против парична гаранция от 10 000 лв..

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР