Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни

...
Мегз избухна срещу Ася Капчикова и намекна, че знае грозни
Коментари Харесай

Мегз и Ася Капчикова се хванаха за косите! Ще се съдят

Мегз избухна против Ася Капчикова и загатна, че знае грозни истории за нея: „ Измисля си, с цел да напишат някоя публикация за нея. Ще я осъждам. Блиц цитира Ася Капчикова, която твърди, че топ дизайнерката Мегз й дължи 1000 лв..  Според дописката Капчикова се е снимала за Мегз и не е получила хонорар. Изглежда Мегз е прочела материала и избухна в сторитата си в инстаграм против плеймейтката с думите:

„ Ася Капчикова твърди, че й дължа пари, тъй като се е снимала за марката ми. Но желая да я попитам аз - къде е тази фотосесия, тъй като аз не съм я виждала. Всеки може да ревизира - тя няма фотоси за нас. Това са неистини, дано покаже фотоси ”.

Видимо изнервена хубавицата прави къси паузи, с цел да се успокои и продължава като споделя каква е действително обстановката. Предаваме буквално думите й:

„ Знаете, аз съм супер откровена и в никакъв случай не неистина, даже с цената на това някои хора да кажат, че не съм добре. С Ася съм говорила единствено един път по работа. Бяхме на маса с общи познати и тя ми сподели, че ще влиза във „ Фермата “. Попитах я какъв брой пари искаш, с цел да носиш единствено облекла във формата. Тя сподели 600лв и облеклата остават за мен. Казах си - Супер, това е идеална оферта за прайм тайм на една от най-гледаните малките екрани. Правим го. После Ася отпътува за Америка. Беше спечелила да гостува в имението Плейбой. Съсипах се да я диря, тя се върнала и влезнала незабавно във формата. Както и да е, свързах се с организацията, тъй като ги познавах от „ Къртицата “ в миналото - екипът на Иван и Андрей. Вкарахме й два куфара облекла, макар, че към този момент беше влезнала. И най-после госпожицата решила, че поради задачите и е по-удобно да носи единствено спортни облекла. И за целия й престои във формата постави една моя рокля и една риза. Е, запитвам, в случай че засяга тази обстановка и счита, че за това й дължа пари, какъв брой пари би трябвало да ти дам бе Ася? При състояние, че съм ти подарила два куфара облекла и в случай, че за 600лв трябваше да носиш единствено мой облекла, а ти не съблюдава ангажимента ни - в този момент какъв брой да ти дам - 100лв. “

Каканашева продължава да беснее в още 10 сторита и изяснява, че ще осъди Капчикова “Но в този момент съм супер откровена, че ще я осъдя. Не тъй като ще взема някакви пари. Тя пари, по този начин или другояче няма, с цел да ми  даде. Но ще я осъдя, с цел да си наеме един юрист и с разноските да се наложи да заплати горе -долу толкоз за колкото ме клюки ”.

Накрая амбициозното миньонче косвено заплаши плеймейтката като загатна, че ще опише доста грозни истории за нея: „ …и поучавам такива девойки като Ася да спрат да си вършат ПР на мой тил. Знам толкоз истории, в това число и за Ася. Но просто не ми се желае да ставам част от цялата тази мръсотия. Ако взема да приказвам какви ги правят за суми даже по-малки от 1000лв. в никакъв случай няма да могат да се оправдаят ”.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР