Мегз е сред родните звезди с най-много скандали около себе

...
Мегз е сред родните звезди с най-много скандали около себе
Коментари Харесай

След обвинението в застрахователна измама - нов кошмар за Мегз!

Мегз е измежду родните звезди с най-вече кавги към себе си. Дизайнерката, чието име е Миглена Каканашева, е забъркана в ред грозни случки в последните 2 години. Все по-често почитателите й се сплотяват против нея, казвайки, че опитите й да притегли внимание са глупави и недомислени. Заради държанието си Мегз провокира следствие на палежа на магазина й преди година и половина. След измамата и постановката с откраднатия й джип, имало подозрение, че палежът е тенденциозен и провокиран от самата нея. Това написа "Телеграф ".
Припомняме, че в последните дни тя бе упрекната в застрахователна машинация. Наложена й е мярка „ парична гаранция “ от 10 000 лева В края на септември 2018 година Мегз разгласи за откраднат джипа си марка „ Мерцедес G 350”, който е лизингов. Дизайнерката спряла да заплаща вноските, тъй като имала финансови усложнения. После возилото било оповестено за откраднато и се почнало следствие за машинация. Преди дни криминалисти откриха елементи от джипа в парцел на приятеля на Мегз – Румен Рончев, и по този начин стана ясно, че дизайнерката е излъгала за кражбата и в този момент е упрекната за подбуждане към отнемане. „ Измамен съм от нея. Това е неина скица, направена преди 3-4 месеца “, споделя Рончев, който остава в ареста. По думите му Мегз влезнала в офиса му, желае 51% от компаниите му и се разпорежда с банковите му сметки. Съпругата на Рончев даже съобщи, че тя е обсебила фамилните компании, била се самонастанила в офиси и не допускала влизане там. За това били съществени и проверяващите органи.
С неуместна фотография по време на празниците дизайнерката още веднъж разбуни духовете в обществените мрежи, публикувайки кадър, на който държи „ бамбинчето “ като прецизира, че католиците като нея по този начин назовават младенеца. То обаче бе бинтовано, боядисано с изкуствена кръв и лежеше към спринцовки, медикаменти и спрейове за нос. „ Това е младенецът или както го назоваваме ние, католиците – бамбинчето. За тези от вас, които не знаят какво значи това – това е новороденият наследник на Бог – Исус Христос. На фотографията ми синът на Бог се е родил с увреждания. Болен е или непростим, или друг – както щете “, написа тя. Мегз изясни, че у нас другите не са признати и посредством тази си демонстрация прави апел за смяна.
През 2017 година бутикът й в столицата бе запален, а година по-рано счупиха витрината му с камък. Тогава дизайнерката сподели, че няма визия кой стои зад палежа, само че полицията имала версии за ревностен мъж или жена. „ Може би някой има нещо персонално към мен, само че нямам догатки, тъй като нямам спор с никого. Хората, които ме познават, знаят, че няма нещо, което да ме спре. Щетите са за към 20 000 лв., те са единствено по предната част на магазина “, сподели Каканашева тогава. По време на присъединяване си във ВИП Брадър тя бе измежду най-коментираните участници и още веднъж съумя да се изпокара с всички. Най-големият й зложелател бе началник Петров, а с фолкпевицата Мария се заплашиха със съд. Пикът бе, когато Мегз назова фолкпевицата компаньонка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР