Мегз дойде специално от Дубай, за да се яви на

...
Мегз дойде специално от Дубай, за да се яви на
Коментари Харесай

Мегз дойде от Дубай в Пловдив, за да се извини на баба Станка

Мегз пристигна особено от Дубай, с цел да се яви на дело и да признае виновността си за злополуката, при която пострада стара жена, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. На два пъти делото се отлагаше поради нейното отсъствие, само че през днешния ден дизайнерката дойде и подписа съглашение, с което казусът се приключва.

За да се случи това Мегз трябваше да признае виновност. Нещо повече, през днешния ден тя се извини на потърпевшата Станка Ангелова. " Много скърбя! Искам да се извиня на баба Станка за това, което претърпя поради мен “, сподели Мегз. Тя ще заплати и обезщетение от 7000 лв. на старата жена. Тя бе конституирана като цивилен просител и предяви скромните имуществени искания за породените и вреди и премеждия.

В залата и през днешния ден участва потърпевшата пенсионерка Станка Ангелова, дружно със брачна половинка си Ангел и сина ѝ Иван. Мегз пък беше с нейната майка. 

Съдът утвърди съглашението, съгласно което Миглена Каканашева получава  условно наказване от 8 месеца отнемане от независимост, с 3 години изпитателен период и 500 лв. санкция. Тя би трябвало да заплати и 7000 лв. обезщетение на Станка Ангелова, както и още 860 лв. за разходи по делото и държавна такса. Мегз остава и без шофьорска брошура за 10 месеца.

Катастрофата стана на 8 април 2019 година в град Раковски. След като не спряла на знак " Стоп "  Миглена  отнела преимуществото на лек автомобил " Хонда “.  След конфликт е потърпевша 71-годишната Станка Ангелова. Жената е била настанена в болница за лекуване, с породена междинна телесна щета.

Двамата със брачна половинка и идваха на всяко планувано дело в съда, до момента в който най-накрая не се срещнаха лице в лице с Мегз.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР