Мегазвездата на UFC Хабиб Нурмагомедов ще се завърне на октагона

...
Мегазвездата на UFC Хабиб Нурмагомедов ще се завърне на октагона
Коментари Харесай

Хабиб се завръща за UFC 300?

Мегазвездата на UFC Хабиб Нурмагомедов ще се завърне на осмоъгълника за UFC 300. Това е прогноза от някогашния американски кандидат в промоцията Чаел Сонен.  В своя подкаст в YouTube някогашният войник съобщи, че чака главната борба на юбилейното издание да е с присъединяване на Нурмагомедов. Той ще излезе да се бие за купата в полусредна категория против Леон Едуардс.

" Онзи ден треньорът Хавиер Мендес призна, че Хабиб Нурмагомедов още веднъж тренира с него. Според Мендес, Хабиб постоянно поддържа форма. Но тренира с него единствено когато му следва борба. Той не сподели нищо друго. Но знаете ли какво си помислих? Че има причина дуелът сред Леон Едуардс и Белал Мохамед към момента да не е разгласен публично... "

Сонен счита, че Нурмагомедов ще се върне и ще се опита да отнеме купата в полусредна категория от Едуардс.

" Това е единствено слух. Но не кой да е, а клюки от Мендес. Ясно е, че Хабиб към този момент няма да се оправи с лимита в лека категория. Вариант номер 1 за него е суперсблъсък с Жорж Сент-Пиер. Но въпросът е дали промоутърът ще направи борбата без купа основно събитие на картата на супертурнира? И тук се връщаме към въпроса за какво дуелът сред Едуардс и Мохамед към момента не е разгласен публично. За всичко би трябвало да има причина. Хабиб тренира по някаква причина. И Уайт не афишира основното събитие на UFC 300 по някаква причина ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР