Мегазвездата на снукъра Рони О'Съливан сподели, че е свалил напрежението

...
Мегазвездата на снукъра Рони О'Съливан сподели, че е свалил напрежението
Коментари Харесай

Ракетата се сравни с Джеф Безос

Мегазвездата на снукъра Рони О'Съливан показа, че е свалил напрежението от себе си край зеленото сукно, разнообразявайки личните си бизнес ползи – също както създателя на Амазон и мултимилиардер Джеф Безос.
О‘Съливан е петкратен международен първенец, само че и създател на три престъпни новели, две автобиографии и книга за хранене, озаглавена „ На върха на играта ти “. 44-годишният играч е любимец съвсем постоянно, когато влезе в залата, само че споделя, че не се опасява от вероятно отпадане, тъй като снукърът не е единственият му интерес.

" Успях да се разнообразя напоследък и започнах да поглеждам и отвън снукъра. Всичко, което върших до момента, бе да играя снукър и по един или различен метод подхождах към спорта, както Джеф Безос подхожда към бизнеса. Той бе най-успешният предприемач в света. Аз се трансфорах в най-успешния състезател на снукър на планетата. И двамата имаме сходни качества, които ни вършат сполучливи и си мисля, че би трябвало да приложа това и в други сфери от живота ми като бягането и готвенето. Аз съм от този вид хора, които си споделят " Ако желая да го направя, би трябвало да го направя по най-хубавия вероятен метод " и мисля, че с тази конфигурация, човек може да реализира доста неща. Така че, разнообразявайки се и поглеждайки към други занимания, осъзнах, че има доста повече неща в живота на човек от това просто да играе снукър ", споделя Ракетата.
О'Съливан е един от най-успешните играчи в историята на снукъра с повече от 11 млн. паунда от наградни фондове, извоювани по време на кариерата, които не включват приходите му от други планове отвън спорта. БГНЕС
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР