Мегазвездата на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо обяви амбициозни

...
Мегазвездата на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо обяви амбициозни
Коментари Харесай

Роналдо: Искам седем деца и също толкова “Златни топки”

Мегазвездата на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо разгласи амбициозни персонални и професионални цели. Нападателят на “белия балет” съобщи в изявление за френското издание “Екип”, че желае да има седем деце и също толкоз “Златни топки”. Любопитното е, че сега Роналдо има по четири и в двете категории.

“Докато съм на терена ще върша всичко допустимо, с цел да печеля колкото се може повече титли. Моята фантазия е да взема пета “Златна топка”, а след нея и шеста. Щастието е на всички места към мен. Искам семейство със седем деца. За мен живот без деца не си коства да се живее. Искам седем деца и седем “Златни топки”, споделя 32-годишният Роналдо, който наскоро стана татко за четвърти път. Приятелката на португалеца Джорджина Родригес му роди щерка. Роналдо има и три деца от сурогатни майки - Кристиано младши на седем години и няколкомесечните Ева и Матео, родени през юни 2017 година.

Роналдо споделя също, че не е угрижен от интензивността на Пари Сен Жермен на трансферния пазар и не се опасява от вероятен конфликт на Реал с парижани в Шампионската лига.

“Ние станахме първият тим, който отбрани трофея. Това е почтено за почитание достижение. Не се акордирам против хората, които ме питат за отсъствието на голове в последните ми мачове. Странно ми е, когато и майка ми ме пита същото. Когато в някой мач не вкарам цялото семейство се изрежда да ме пита какво ми става и какво не е наред”, споделя още Роналдо, който през сегашния сезон означи първия си гол в Примера след цели седем мача. В шампионската лига обаче той се разписа шест пъти в четири срещи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР