Мегазвездата на чалгата разкри тайната си за драстичното отслабване. Смъкнала

...
Мегазвездата на чалгата разкри тайната си за драстичното отслабване. Смъкнала
Коментари Харесай

Ивана се стопи драстично

Мегазвездата на чалгата разкри тайната си за фрапантното намаляване. Смъкнала е 20 кг за малко време.

Певицата е подхванала нещо, което ще изненада всички нейни фенове и не на последно място ще ги накара да настръхнат от боязън.

Нов фешън спорт оказва помощ на Ивана да подържа форма. " Преоткрих флай стречинг-а (Fly stretching). Много е крепко, а след “люлките ”, както аз си ги назовавам, се усещам като след концерт - заредена и цялостна с сила ", написа Ивана в обществените мрежи. Тя сподели и фотоси от тренировките си на морето.

От видео оповестено от нея самата виждаме по какъв начин виси с главата надолу. Видимо се радва  на заниманието си. В момента Ивана не е от най-вървежните имена в поп-фолка, обаче хонорарът й остава много висок. Това й разрешава да подържа висок жанр на живот.

Ивана към момента няма мъж до себе си, само че твърди, че и по този начин се усеща добре. Тя е на мнение, че сполучливите дами са сами, тъй като мъжете са огромни комплексари. Изпълнителката почита всеки, без значение от общественото състояние и специалността.

Тя споделя за остаряло гадже, което й сложило ултиматум или той, или музиката. Естествено, отрязала го още в зародиш. Въпреки всички несполуки Ивана към момента има вяра в огромната обич.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Ивана отслабване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР