Мегазвездата Кристиано Роналдо ще се обвърже с арабския Ал Насър

...
Мегазвездата Кристиано Роналдо ще се обвърже с арабския Ал Насър
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо подписва с Ал Насър до 2030 година

Мегазвездата Кристиано Роналдо ще се обвърже с арабския Ал Насър до 2030 година, разкрива изненадващо „ Marca “. Договорът му ще бъде за две години и половина като футболист и останалите като дипломат на кандидатурата на Саудитска Арабия дружно с Египет и Гърция за организацията на Мондиал 2030.

Споразумението сред Кристиано Роналдо и Ал Насър се чака публично да бъде оповестено през идващите няколко часа.

След като по този начин и не получи нито едно предложение от Европа, Кристиано Роналдо взе решение да се насочи към Рияд, където дойде преди няколко часа.

Арабският клуб към този момент признава за съглашението с Кристиано Роналдо, нещо, което се отхвърляше през последните седмици.

Срещите се организираха през последните седмици, само че при започване на тази Ал Насър откри законен метод да оформи идването на португалската звезда.

Ал Насър ще се раздели с трима играчи, което ще помогне на клуба да си подсигурява наличието на CR7. По този метод арабският тим няма да наруши финансовия феърплей.

Кристиано Роналдо ще получава по 200 милиона евро за контракта от две години и половина като футболист. След това в ролята му на дипломат на кандидатурата за образуване на Световното състезание през 2030 година възнаграждението му ще се усили.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР