Мегазвездата Кристиано Роналдо изведе Ювентус до велик обрат срещу Атлетико

...
Мегазвездата Кристиано Роналдо изведе Ювентус до велик обрат срещу Атлетико
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо изведе Ювентус до велик обрат

Мегазвездата Кристиано Роналдо изведе Ювентус до популярен поврат против Атлетико Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига. След 0:2 в испанската столица, мнозина отписваха възможностите на Ювентус да продължи напред, само че португалецът не споделяше мнението им.
 Звездите на Ювентус си размениха функциите преди конфликта с Атлетико
С съвършен мач торинци разгромиха своя противник с 3:0, като и трите попадения означи Кристиано Роналдо, който не остави сянка на подозрение за какво беше притеглен в Торино от Реал Мадрид. Ювентус изигра доста зряло мача, като държеше надалеч от вратата на Шчесни играчите на Атлетико, които рядко опитваха офанзиви.

И трите гола паднаха идеално разпределени във времето. Първото си попадение Роналдо означи в средата на първата част, втория гол беше маркиран при започване на втората част, а третия от дузпа пристигна в края, като по този начин Атлетико нямаше време за реакция.

В другия мач довечера, останал в сянката на титаничния конфликт в Торино, Манчестър Сити разгроми Шалке 04 със 7:0 и с общ резултат 10:2 доближи четвъртфиналите. Германците започнаха добре мача, само че рухнаха след първия гол, дело на Агуеро в 35-ата минута от дузпа. Три минути по-късно още веднъж той се разписа за удвояването на задатъка на отбора си. В 43-ата минута Сане също записа името си измежду голмайсторите и оформи класическия резултат на почивката.

Стърлинг усили задатъка на " жителите " в 56-ата минута, а Бернардо направи резултата 5:0 в 71-ата. Фодън също се разписа в 78-ата, а Жесус оформи крайния резултат в 84-ата минута на дуела.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР