Мегазвездата Ивана доста се е надценила напоследък и въпреки липсата

...
Мегазвездата Ивана доста се е надценила напоследък и въпреки липсата
Коментари Харесай

Ивана вдигна хонорара си до Космоса

Мегазвездата Ивана много се е надценила в последно време и макар неналичието на нова продукция е вдигнала хонорара си до Космоса. Ресторантьори към този момент подвигат ръце от наглостта и алчността на певиците от лекия род, които подвигат хонорарите си всеки месец. 

В края на 2022г. огромна част от представителите на фолк сектора подвигнаха цените си. Това се случи на първо място при настоящите имена, само че очевидно и Ивана се взе за такова щом закова един от най-високите възнаграждения в сектора. 

Хора от ресторантьорския бизнес шушукат, че Ивана към този момент желае 10 бона за присъединяване, написа " Блиц ". Нейната прогмата е малко по-дълга от тази на останалите колежки и е с дълготрайност два часа и половина. В сумата са включени и хонорара на бозукарката й Стояна, клавириста Румен и още един артист, който пътува със звездата на фолка.

Срещу 10 бона хонорар глас извиват още Галена, Преслава и Емануела. Меди и Софи Маринова пък са се оценили на 8 хилядарки. Собственици на заведения са безапелационни, че тези суми нямат изтребване, за момента ги канят за имидж, само че в най-скоро време и това ще омръзне на хората и ще прекратят това да викат гост-изпълнител. Вместо това желаят да създадат сметките в заведението по-достъпни за клиенти, с което да компенсират неналичието на звезден реализатор. 

" Този балон би трябвало да се спука все в миналото. Ние сме България, какви са тези суми, които афишират. Алчни хора, които не познават парите, не знаят с какви средства претърпява българина ", гневи се притежател на механа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР