Мегапроучване показа, че торите на Риши Сунак са на път

...
Мегапроучване показа, че торите на Риши Сунак са на път
Коментари Харесай

Всички големи зверове на торите, които биха могли да загубят местата си, тъй като мегапроучването предсказва свлачище на лейбъристите

Мегапроучване сподели, че торите на Риши Сунак са на път да понесат по-голямо проваляне от 1997 година, като техният брой е понижен до единствено 155 места.

Анализът по места от YouGov допуска, че лейбъристите ще се доберат до властта с повече от 400 места - предоставяйки на Кийр Стармър съкрушително болшинство от 154. Социологът сподели, че изследването демонстрира, че електоралната обстановка за консерваторите се усъвършенства по-лошо - по-скоро в сравнение с по-добро - с наближаването на общите избори.

Г-н Сунак отхвърли да изключи страната да се насочи към урните през юни – само че настоя, че неговото „ работно съмнение “ е втората половина на 2024 година Но YouGov сподели „ идната приливна вълна, планувана от този модел ще опустоши няколко огромни консервативни фигури ".

Тук The Mirror преглежда 11-те министри и огромните зверове на торите, които биха могли да бъдат свалени на общите избори.

Канцлерът Джереми Хънт

h2>

Торите, канцлерът Джеръми Хънт е най-високопоставеният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР