Мегапопулярната певица и актриса наскоро бе заснета по улиците на

...
Мегапопулярната певица и актриса наскоро бе заснета по улиците на
Коментари Харесай

Лейди Гага снима в Рим филм за Гучи с тотално променен имидж

Мегапопулярната певица и актриса неотдавна бе снимана по улиците на Рим в неразпознаваем тип. Освен че е сменила цвета на косата си и към този момент е брюнетка, Лейди Гага е снимана да се разхожда по улиците на италианската столица с леопардова рокля и високи токчета.
В последната си обществена изява на инаугурацията на тя беше платинено руса, а в този момент е с тъмнокестенява коса и припомня на Али, основната героиня от кино лентата " Роди се звезда ", в който тя сподели извънреден актьорски гений. Само преди няколко месеца пък актрисата имаше розова коса.
 Лейди Гага, Брад Пит и Сандра Бълок ще вземат участие дружно в нов филм Лейди Гага, Брад Пит и Сандра Бълок ще вземат участие дружно в нов филм
Нов филм с трите холивудски суперзвезди се чака да излезе на огромен екран в края на тази година, в случай че няма спомагателни закъснения, зар...
Известна с екстравагантните си фешън комбинации, Гага носеше елегантна необятна рокля с леопардов принт и слънчеви очила в Рим и единствено малко на брой можеха да я разпознаят.
Гага е в Италия, с цел да снима кино лентата " Gucci ". Тя ще претвори Патриша Реагани, някогашната брачна половинка на Маурицио Гучи, италианския фешън магнат, основател на марката " Гучи ". Тя прекарва 18 години в пандиза за наемане на палач, който да убие някогашния й брачен партньор през 1995 година Режисьор на кино лентата е Ридли Скот, а водещите функции са поверени на, Джаред Лето, Ал Пачино и Адам Драйвър.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР