Меган Уорфийлд, пожарникар в окръг Балтимор, Мериленд, е била бременна

...
Меган Уорфийлд, пожарникар в окръг Балтимор, Мериленд, е била бременна
Коментари Харесай

Пожарникарка тръгна да ражда, докато спасява катастрофирала жена


Меган Уорфийлд, пожарникар в окръг Балтимор, Мериленд, е била бременна в деветия месец с третото си дете, когато колата, в която пътува, катастрофира, а тя стартира да получава контракции, оповестява „ Гардиън “.

Тя обаче не си разрешила да отиде в болничното заведение и да роди, до момента в който не помогне за освобождението на жена, затисната под другия автомобил в злополуката. Действията на пожарникарката провокирали необятна хвалба.

" Не знам по какъв начин направих това, което направих, тъй като контракциите бяха толкоз мощни ", споделя Уорфийлд за Ен Би Си. " Сигурно просто съм била под въздействието на адреналина. "

Тя счита, че помагането на другите е част от генетичната ѝ заложеност. Тази личностна линия ѝ е била потребна на 3 октомври, когато се е случила злополуката.

Когато се случва злополуката с няколко транспортни средства, Уорфийлд е отвън службата и се прибира у дома, откакто е провела и провела второ издание на шампионат по голф в чест на починалия си татко. Тя излязла от авариралия си автомобил, с цел да насочва придвижването, когато забелязала преобърната кола със затисната в нея жена.

Уорфийлд споделя, че почнала да се качва в преобърнатата кола, само че една мисъл я спряла: „ Замислих се: " Какво правиш? Ти си бременна в деветия месец. “

Тя е успокоила затиснатата жена в очакване да дойдат спасителите, измежду които е бил и приятелят на пожарникарката – парамедикът Джош Даухърти.

След злополуката Уорфийлд взема решение да се прегледа в университетската болница " Джон Хопкинс " в Балтимор. Тя научава, че злополуката е провокирала раждане, а бебето е било обърнато в странично състояние.

След по-малко от ден тя ражда. Бебето, наречено Шарлот, има две братчета и сестричета - Ели, на шест години, и Джеймсън, на пет.

В изказване, оповестено във Facebook, доброволческата пожарна команда " Боулис Куотърс " назова Уорфийлд " същински публичен чиновник ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР