Меган се появи в Лондон чрез видео връзка миналата седмица,

...
Меган се появи в Лондон чрез видео връзка миналата седмица,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Какво се крие зад PR блика на Меган и Хари в кралски стил? Експерти казват, че новият уебсайт на Съсекс, церемониите по награждаването и ангажиментите са част от усилията за преминаване от кралските бомбени щети

Меган се появи в Лондон посредством видео връзка предходната седмица, с цел да отвори ново крило на животно благотворителна организация, наречена в чест на нейния починал другар Оли Юст 

Миналата седмица Меган се появи в Лондон посредством видеовръзка, с цел да отвори ново крило на благотворителна организация за животни, кръстена в чест на починалия й другар Оли Юсте.

Херцогинята на Съсекс прочувствено разказа как неочакваната гибел на дресьора на кучета господин Жюст през януари 2022 година я разруши, до момента в който приятелите и фамилията му се събраха в Mayhew в северната част на западно от столицата, където крилото на Oli Juste беше намерено на негово име.

Меган беше настойничка на The Mayhew, за която се споделя, че е нейната обичана благотворителна организация за животни, от 2019 година извършва ролята в частно качество, откакто беше показана от другар господин Жюст.

Херцогинята...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР