Меган Маркъл вече не може да разчита на стилистите и

...
Меган Маркъл вече не може да разчита на стилистите и
Коментари Харесай

Тя бе херцогиня и невероятна красавица, но днес остаря и погрозня, защото...

Меган Маркъл към този момент не може да разчита на стилистите и гримьорите си от Кралския двор и това си проличава

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл е трагично остаряла и погрозняла, пишат светските издания във Англия. Според тях тя се е трансформирала, тъй като към този момент не може да разчита на най-хубавите стилисти в света, които й служиха, до момента в който бе в Кралския двор. Тогава и Меган Маркъл имаше на свое разположение цяла рота експерти, които да се грижат за хубостта ѝ. Когато обаче избяга с мъжа си в Америка, неналичието на непокътнат стилист стартира да се вижда.

Днес херцогинята е доста погрозняла и за това си има рационално пояснение.На първо място, веждите, които си отглежда, са извънредно тъмни и гъсти. В комплект с по-тъмната ѝ кожа те стоят много тежко и неестествено на лицето ѝ и безусловно ѝ поставят няколко годинки от горната страна.
 Меган изглеждаше по този метод, когато бе в Кралския двор
Типичният ослепителен бронзов руж, по този начин обичан на калифорнийците, пък напълно не е удачно решение за хубост. След няколко часа на открито оранжево-кафявите тонове наподобяват повече на нечистотия, в сравнение с изтънчено произведение на изкуството.

Гримът на Бъкингам несъмнено е по-елегантен избор. В кралското семейство всекидневно се употребява руж в бледорозово, който придава нужната непринуденост на кожата и тя пленява с младост и прохлада. Далеч от двореца обаче за Меган не съществува различен избор, с изключение на да се оправя сама или най-малко с недотам положителни експерти. Свалянето на килограми след бременността като че ли в допълнение я състари и загрози.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР