Меган Маркъл твърди, че придворните на кралицата я принудили да

...
Меган Маркъл твърди, че придворните на кралицата я принудили да
Коментари Харесай

Меган Маркъл пак с атаки срещу двореца: Принудиха ме да ходя на обиколки, докато Арчи едва не загина при пожар!

Меган Маркъл твърди, че придворните на кралицата я принудили да прави обиколки в Южна Африка, до момента в който синът й Арчи едвам не умрял при пожар. Херцогинята на Съсекс показа в новия си подкаст, че придворните са безмилостна машина, която я е подлагала надали не на мъчения, още преди брака й с Хари.

" Никой не ме беше карал да се срамя, че съм амбициозна, до момента в който не започнах да излизам със настоящия си брачен партньор. Третираха ме като меркантилна и презряна жена ", оплаква се Меган пред приятелката си Серина Уилямс. В подкаста си, херцогинята споделя още, че Арчи едвам не умрял по време на пожар в детската стая, в която бил настанен в Южна Африка.

" Те знаеха, че не желая да се деля с детето си, само че ме принудиха да изнеса тирада пред общественост в РЮА. Малко по-късно научих, че синът ми за малко да пострада, откакто в детската стая, където трябваше да спи, се беше запалил нагревател. Дадоха ми време единствено да го видя и да се уверя, че е добре. После ме принудиха да се върна и да възобновя обиколките си, без да виждам детето си. Беше призрачен сън ", добавя още Меган. Тя съобщи, че те не са й дали опция да се върне в Англия, както тя е поискала, макар че е била смутена. След този случай с Хари взели твърдо решение да избягат в Съединени американски щати.

Източник: Дейли мейл



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР