Меган Маркъл стана майка за първи път на 6 май

...
Меган Маркъл стана майка за първи път на 6 май
Коментари Харесай

Защо Меган не бърза да отслабва след раждането

Меган Маркъл стана майка за първи път на 6 май и оттогава всички гледат освен метода, по който е облечена, само че и фигуратa й след раждането. Обратно на Кейт Мидълтън, тя гордо показва следродилни форми, които са присъщи на множеството дами, по време на формалното показване на сина си Арчи.

Последният път, когато видяхме херцогинята на Съсекс в целия й искра и имахме опция да оценим метода, по който наподобява, бе на бейзболен мач преди към две седмици.

И изводът е, че тя върви решително към остарялата си фигура . Но като че ли не бърза чак толкоз в опит да отговори на някои заболели условия към нея.
 Снимка 431715

Докато Меган беще бременна, тя държеше всички да схванат какъв брой е щастлива от този факт и по какъв начин няма самообладание да стане майка. А когато това към този момент е реалност, тя не бърза да скрие следите от бременността .

Също по този начин, няма желание да се лишава от по този начин скъпите часове с новия члена на фамилията, с цел да ги прекарва във фитнеса.

С демонстрирането на следродилни форми, каквито са познати на множеството майки, Маркъл натрупа много точки преднина спрямо Кейт Мидълтън .
 Снимка 422237

Миналата година херцогинята на Кеймбридж се появи единствено няколко часа откакто подари живот на принц Луис на стълбите на болничното заведение, изглеждайки като че ли изобщо не е раждала.

Това провокира вълна от женско неодобрение в обществените мрежи поради основаването на неестествени стандарти. А Меган е тъкмо такава, каквато желаят да я виждат - леко пухкава, само че безпределно горда и щастлива.
 Меган Маркъл, Томас Маркъл, кръщенето на Арчи и какво има да каже бащата на херцогинята
Меган още веднъж разочарова татко си

Връзката от дълго време е скъсана

Все отново, Маркъл не се е разделила със здравословните си привички, които следва от години. Тя е обожател на питателните шейкове и смутита, а през по-голямата част от времето се храни като веган. Затова връщането й назад в предходната форма е обезпечено, само че последователно и не непременно .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР