Меган Маркъл сподели част от сутрешната си рутина в последния

...
Меган Маркъл сподели част от сутрешната си рутина в последния
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Сутрините ми са истинска бъркотия. Но винаги правя закуска за тримата!

Меган Маркъл показа част от утринната си рутина в последния епизод на подкаста Spotify. Херцогиня на Съсекс, която сега живее в имението си за 14 млн. $ в Калифорния, дружно със брачна половинка си принц Хари и двете им деца - Арчи, на три години, и Лилибет, на една, пусна през днешния ден седмия епизод на подкаста си " Архетипи ".

В диалог с една от гостенките си, американската актриса Памела Адлон, в епизода " Добра съпруга/лоша брачна половинка, добра майка/лоша майка " Меган разкри какви са сутрините за нея и херцога на Съсекс в дома им в Монтесито.

Описвайки " утринното си бързане ", Меган разкри по какъв начин двамата с принц Хари стартират деня с грижи за децата си - от приготвянето на кутията за обяд на Арчи до храненето на трите им кучета и приготвянето на закуска за фамилията, което е " доста значимо за нея ".
   View this post on Instagram

 

" Така утринната неразбория сигурно ще става все по-хаотична с напредването на възрастта им ", споделя Меган. “Винаги ставам с Лили, слизам с нея долу, а след половин час става Арчи. ”

Меган добави: “Приготвям закуска и за тримата. Това е доста значимо за мен. Обичам да го върша. За мен това е най-хубавият метод да стартира сутринта. ”

След закуската майката на две деца има за задача да нахрани кучетата на фамилията и разкри, че Хари и тя неотдавна са се сдобили с трети домакински любим.

“И по-късно сякаш би трябвало да нахраня и трите кучета - тъй като преди малко си взехме още едно куче - и по-късно би трябвало да заведа Арчи на учебно заведение. Чувствам се като във ураган ” - сподели тя.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР