Меган Маркъл скърца със зъби и не може да се

...
Меган Маркъл скърца със зъби и не може да се
Коментари Харесай

По-високо от Меган и Хари! Крал Чарлз с нова плесница по Съсекс (Херцогинята бясна, че е...)

Меган Маркъл скърца със зъби и не може да се побере в кожата си. Това разкриват източници от двореца Бъкингам, осведомени с горещите връзки в кралското семейство. А   причината за негодуванието на херцогинята, е фактът, че от през вчерашния ден би трябвало да прави поклон, освен пред Меган и Камила, само че и пред Софи Уесекс, новата херцогиня на Единбург.

 

Титлата, която крал Чарлз даде на брат си - принц Едуард и брачната половинка му, слага Софи, съвсем на върха на кралската подчиненост. Любимата снаха на кралица Елизабет и единствената, която имаше право да я назовава " мамо ", дълги години служи на короната и пази достойнството на семейството. Името на Софи беше белязано от необикновен скандал в първите години на брака й, само че тя и Едуард понесоха с достолепие удара. Те се извиниха на кралското семейство и след прочут интервал на изолираност, бяха върнати в кралския двор. И посветиха целия си живот в работа на короната и богатството на семейството. Именно Софи беше индивидът, който се опита най-тактично да наставлява Меган и да й помогне да се впише в кралския живот. И отново тя й и Едуард я поддържаха при решението й да напусне и дружно с Хари да се реалокират на другия завършек на света.


Въпреки това на херцогинята на Съсекс надалеч не й станало прелестно, когато схванала, че към този момент не е трета по значителност в кралския двор. Досега етикетът изискваше, когато са дружно Софи да прави реверанси на Меган, а Едуард да се покланя пред нея. След като двойката получи купата херцог и херцогиня на Единбург, която е доста по-стара от тази на Съсекс, разпоредбите се трансформират. И към този момент Меган и Хари би трябвало да се покланят на Софи и Едуард. Нещо, което Меган не приема с особена ненаситност.

 

Крал Чарлз обаче е благополучен, че съумя да извърши този акт. И то не, с цел да ядоса Меган и Хари, а с цел да изрази признанието си към Софи и Едуард.  И по този метод запълни празнината оставена от втория му наследник в кралското семейство. Със сигурност херцогинята на Единбург и брачният партньор й ще са моторите на короната през идващия век, дружно с принцът и принцесата на Уелс. А това няма по какъв начин да остане неусетно...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР