Меган Маркъл си тръгна от първата среща с Фирмата“ с

...
Меган Маркъл си тръгна от първата среща с Фирмата“ с
Коментари Харесай

Бъкингам Рухна! Меган Маркъл Е В Сълзи, Как Им Даде Сърце Да Й Го Причинят, Принц Хари Не Е На Себе Си!

Меган Маркъл си потегли от първата среща с „ Фирмата “ с усмивка на разположение. Със сигурност обаче й е трябвал много кураж, с цел да се оправи с някои от членовете на фамилията. Докато мнозина бяха уверени, че най-голямата драма ще пристигна от Камила и Чарлз, различен член на семейството провокира скандал — принцеса Майкъл от Кент.

Съпругата на херцога на Кент се появила на първата среща с Меган, с голяма брошка на чернокож. Кадърът в първия миг мина неусетен около еуфорията от кралската среща, само че в следствие разбуни като кошер мрежата.

„ Тази дама е позор за кралската фамилия “, „ Може ли да повярвате, че годеницата на принц Хари е била посрещната от ТОВА? “, „ Възмутително! Така ли кралското семейство приветства най-новия си член “, „ На мястото на кралицата, аз бих изгонил тази жена от вкъщи си “, гласят мнения в мрежата.

Самата Меган Маркъл настойчиво резервира безмълвие, само че обидата бе нанесена. Британците обаче са възмутени от отношението към младото момиче.

Подобни брошки в предишното са считани за произведение на изкуството, само че през днешния ден те са много противоречив аксесоар. Според мнозина, принцесата на Кейт е наясно, какъв брой е деликатна тематиката за Меган, по тази причина не е пропуснала да й нанесе жестоката засегнатост пред цялото семейство, избирайки точно такава дреха.

Това не е първият път, в който тя се забърква в сходен скандал, написа разкрития.ком. Преди година, в ресторант в Ню Йорк е била чута да крещи на съседите си, че са прекомерно шумни и мястото им е в колониите. По-късно тя се извини за думите си и разгласи, че не е била разбрана вярно.

Що се отнася до Меган Маркъл, тя приема много тежко сходни расистки обиди. „ Като дребна постоянно чувах черни смешки по собствен адрес. По-болезнено обаче бе за майка ми, която нееднократно е била обиждана, че е негърка. Веднъж даже я разплакаха на един паркинг “, разкрива актрисата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР