Mеган Маркъл се е чувствала самотна, тормозена и не е

...
Mеган Маркъл се е чувствала самотна, тормозена и не е
Коментари Харесай

Близка до Меган разказа колко изтормозена и самотна била херцогинята в двореца, а Хари от Супермен станал...

Mеган Маркъл се е чувствала самотна, унизена и не е можела да изрича мнението си, когато е била в кралското семейство. Вероятно това е измежду аргументите тя и принц Хари да се отдръпват от фамилията.

Двамата се чувствали унили и тъжни, твърди журналистката Бриони Гордан в материал за "The Telegraph ". Тя ги посетила преди година в имението им "Фрогмор котидж " и споделя: "Те нямаха силата и блясъка, който съм виждала у тях преди ".

Маркъл даже споделила, че не е очаквала, че ще има такива проблеми, като стане кралска персона. Тя се оплакала от самотата, от това, че "изведнъж заглушават гласа ѝ ", както и от това, че се е отказала от всички хора, които обича, а най-после останала изтормозена и опозорена.

От вестник "The Sun " пък пишат, че Меган е повлияла зле на принц Хари и откогато той е с нея се е трансформирал от Супермен в Жокера.

Фотографът Артур Едуардс споделя, че преди е обожавал да пътува с принца и доста се вълнувал за кралските турове, защото е знаел, че щом е с Хари, постоянно ще се забавлява. Но синът на принц Чарлз към този момент бил трагичен.

"Не съм го виждал благополучен от доста дълго време. Честно наподобява трагичен. Преди не можех да смъква очите си от него, тъй като беше обезпечено, че той ще направи непредвиденото - да вземем за пример, да играе футбол с деца на улицата, да прегърне министър-председател, да се надбягва с Юсейн Болт.

Беше наслада да работиш с него, той беше обикновено момче от улицата, което просто имаше кралска купа. Целият свят го обичаше. Но в последните 2 години неговата връзка с медиите стана освен неприятна, само че стана и токсична ", написа той.

Британският принц Хари направи първата си медийна изява след новината, че той и брачната половинка му Меган Маркъл се отхвърлят от статута си в кралското семейство.

Херцогът на Съсекс се появи в реклама на идното следващата година международно състезание по ръгби, а по-късно през днешния ден ще взе участие и в тегленето на жребия за шампионата, което ще се организира в Бъкингамския замък. Това значи, че 35-годишния принц няма да може да замине за Канада при брачната половинка си Меган и сина им Арчи.

So proud of Harry and the team, and the athletes and their families. Two more countries join this year in The Hague and the venue for the 2022 Invictus Games will be in Düsseldorf. pic.twitter.com/HcRzeUJTan
— Ebony911:DDoS We Got Your Back (@Ebony911) January 15, 2020 Маркъл също се появи на обществено място след шокиращата вест за така наречен Мегзит. Това се случи през вчерашния ден, когато тя посети подслон за дами в Канада.

Yesterday, The Duchess of Sussex, Meghan Markle visited to discuss climate justice for girls and the rights of Indigenous peoples. Was great to talk about the importance of a holistic approach to social justice, and the power of young women’s leadership. #DuchessOfSussex pic.twitter.com/M9LaqEELl7
— Justice For Girls (@JFG_Canada) January 16, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР