Меган Маркъл пак излъга. Херцогинята на Съсекс беше хваната, че

...
Меган Маркъл пак излъга. Херцогинята на Съсекс беше хваната, че
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл лъже за пожара в стаята на Арчи?

Меган Маркъл отново излъга. Херцогинята на Съсекс беше хваната, че лъже. В първия епизод на подкаста си тя описа за отблъскващ случай в стаята на сина й Арчи. Меган разкри пред Серина Уилмс, че е имало пожар в резиденцията до момента в който те с Хари са изпълнявали служебните си задължения към английското кралско семейство.

Маркъл посочи също, че за роднините на Хари по-голям е имиджът им пред хората, в сравнение с възприятията им. По думите на херцогинята случаят се случил по време на турнето им в Африка през 2019-та година. Когато с Хари се върнали в резиденцията, където били настанени, разбрали, че е имало пожар в стаята на Арчи.

Докато бебето и бавачката били на долния етаж, нещо в стаята на Арчи се запалило. Маркъл твърди, че в помещението не е имало детектор за пушек.

Тези думи на херцогинята разгневиха доста южноафриканци, а в обществените медии се появиха хиляди постове с хаштаг „ Меган, вън ”. Съпругата на Хари към този момент не е добре пристигнала в Южна Африка.

Потребителите в мрежата са безапелационни, че там никой не пуска парно през септември и има детектори за пушек във всяка стая.

Кралски специалист пък споделя, че с думите си Маркъл просто се пробва да притегли вниманието към себе си. А в случай че е имало някакъв случай по време на визитата на Меган и Хари в Африка, той е щяло да бъде отразен от африканските медии. 

Източник: 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР