Меган Маркъл отново се появи със стил, за да присъства

...
Меган Маркъл отново се появи със стил, за да присъства
Коментари Харесай

Ослепителна в бяло: Меган Маркъл събра всички погледи на първата си публична поява във Великобритания от две години

Меган Маркъл още веднъж се появи със жанр, с цел да участва на Службата на благодарността в катедралата Сейнт Пол , част от тържествата по случай платинения празник на кралицата.

Меган удиви тълпата, облечена в зашеметяваща рокля напълно в бяло , като добави визията си с чифт високи обувки в звук, диамантени обеци и бяла кръгла шапка.

След това херцогинята на Съсекс беше настанена на втория ред дружно с принцесите Беатрис и Юджини и техните съпрузи и лейди Сара Чато, дъщерята на принцеса Маргарет и нейното семейство. От другата страна на пътеката бяха местата на принц Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, които седяха на първия ред.


 Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността  Меган Маркъл и принц Хари на Службата на благодарността
Въпреки че няколко членове на кралското семейство участваха на службата, почетният посетител кралица Елизабет видимо липсваше. Дворецът разгласи в четвъртък, че монархът няма да участва, защото изпитва „ прочут дискомфорт “ в Trooping the Color заради продължаващи проблеми с подвижността.

Кейт Мидълтън дойде на службата облечена в слънчево жълто. Монохромният ѝ тоалет се състоеше от бледожълта рокля, шапка в звук, клъч, обувки в физически цвят и перлени обеци.
 Кралското семейство в катедралата Сейнт Пол  Кралското семейство в катедралата Сейнт Пол  Кралското семейство в катедралата Сейнт Пол  Кралското семейство в катедралата Сейнт Пол
Службата е част от поредност от тържества за Нейно Величество сред 2 и 5 юни, на които хората на Обединеното кралство ще се съберат, с цел да отпразнуват историческия стадий. Четирите дни на тържества включват редица публични събития и действия, както и моменти на размисъл върху 70-годишната работа на кралицата.

В събота членовете на кралското семейство ще участват на дербито в Епсъм, последвано от Платинено празненство в двореца вечерта, с осъществявания на Queen и Адам Ламбърт, Даяна Рос и други.

В галерията може да откриете всичко, което знаем до момента за идните тържества по случай платинения празник на кралица Елизабет II:
 Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление  Платинения празник на кралица Елизабет II: управление
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР