Меган Маркъл отбеляза рождения си ден с откриването на нова

...
Меган Маркъл отбеляза рождения си ден с откриването на нова
Коментари Харесай

Един жонглиращ Хари, специално колие и много хумор: ето как Меган отпразнува 40-ия си рожден ден

Меган Маркъл означи рождения си ден с откриването на нова обществена самодейност, която разгласи със занимателно видео в уеб страницата на общата благотворителната организация с принц Хари “Archewell”.

Новата самодейност на Меган Маркъл се споделя „ 40x40 “ и съставлява „ световно изпитание, насърчаващо хората по целия свят да се ангажират да отделят 40 минути от времето си, с цел да поддържат дамите, които се връщат на работа “, гласи изказване от представители на херцогинята.

„ Херцогинята помоли 40 деятели, спортисти, художници и международни водачи да вземат участие, като отделят 40 минути попечителство на дами, които още веднъж влизат на пазара на труда. “

В уеб страницата на Archewell акцията „ 40x40 “ бе оповестена с видео, а фрагментите наподобяват снимани в калифорнийския дом на Меган Маркъл. В него херцогинята организира видеоразговор по Zoom с комедийната актриса Мелиса Маккарти, която се преоблича като за „ следобеден чай “ се майтапи с разнообразни оферти за отбелязване на празника – идентични татуировки „ Най-добри приятелки вечно “ и събиране на екипа от „ Костюмари “.

„ Ето каква е концепцията “, изяснява Меган. „ Тъй като навършвам 40, помолих 40 другари да дарят 40 минути от времето си, с цел да оказват помощ като ментори на дами, която стават още веднъж част от работната мощ. “

След като Маккарти пита Меган дали въпреки всичко ще означи рождения си ден с чаено празненство с обичаните си пилета, двете се разсмиват, когато виждат Хари през прозореца да носи спортни слънчеви очила и показва уменията си да жонглира.

 Меган Маркъл Archewell.com

Във видеото Меган носи две златни огърлици на Logan Hollowell, с които отдават фина двете си деца - 2-годишния Арчи Харисън и Лилибет Даяна, която навърши 2 месеца в сряда. Едното е съзвездието Телец, символизиращо зодията на Арчи, и съзвездието Близнаци – за астрологичния знак на Лилибет.

 Меган Маркъл Archewell.com

Друга обсъждана тематика от видеото стана интериора в дома на двойката. По-наблюдателните видяха, че на бюрото си херцогинята държи тройна рамка, а в средата е сложена фотография на дребната Лилибет Даяна.

 Меган Маркъл Archewell.com

Междувременно кралското семейство поздрави Меган Маркъл в обществените си профили. В Instagram страниците на кралица Елизабет, принц Чарлз и Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън се появиха сторита с пожелания за цветущ рожден ден, а същите послания се появиха и в Twitter профилите им.
 Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл  Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл  Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл  Как да очароваш всички: 10 трика от Меган Маркъл
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР