Меган Маркъл не е променила рязко стила си на обличане

...
Меган Маркъл не е променила рязко стила си на обличане
Коментари Харесай

Експерти: Меган не изневерява на предишния си стил

Меган Маркъл не е трансформирала внезапно стила си на обличане откакто стана брачна половинка на принц Хари. Това настояват специалисти пред Daily mail, съгласно които с роклята, която тя се появи при формалното проявление на сина ѝ Арчи, тя желае да насочи вниманието, че желае да се облича по-скоро като актриса, в сравнение с като кралска персона.

„ Херцогинята на Съсекс е известна с шикозния си монохромен дрешник, който се е трансформирал напълно малко след влизането ѝ в кралското семейство “, споделя Хана Бетс в документален филм за стила на Меган Маркъл. По думите ѝ, облеклата, които тя носи, „ приказват “, че тя желае да резервира част от своето „ бивше аз “.

37-годишната майка, която роди на 6 май, се слави с любовта си към дизайнерското облекло. Тя харесва марки като Stella McCartney, Burberry, Alexander McQueen, Victoria Beckham. Но в дрешника й няма единствено английски марки.

Меган не се срами да се покаже с един и същи тоалет на две разнообразни събития. Но го прави по-рядко спрямо етърва си Кейт Мидълтън, която обича да рециклира облеклата в дрешника си.

Често облеклото на кралските особи е техният метод за другарство с масата, показват специалистите. Те са безапелационни, че роклите на херцогинята, които от време на време са по-къси, „ крещят “, че тя е бунтарка, има своя еднаквост и ще я демонстрира макар строгия протокол.

През май 2014 година звездата от сериала „ Костюмари “ и сегашна брачна половинка на принц Хари облича свежа бяла рокля за събитие в Ню Йорк. Четири години по-късно стилните специалисти означават, че тя е избрала съвсем същата за обиколката из Нова Зеландия.

Деколтето вид „ лодка “ е едно от нещата, които американката съумява да наложи измежду британките. Очевидно тя харесва да носи рокли с открити плещи, което е трик за наблягане на лицето.

„ Тази линия на деколтето става неин фирмен жанр. Тя е по-открита и сексапилна спрямо нормалното кръгло деколте и наподобява по-свежо от острото “, показва дизайнерката Александра Фулъртън, съгласно която търсенето на тоалети с такова деколте на Острова се усилва.

Предстои да разберем дали херцогинята на Съсекс е съумяла да прибере коремчето, което си личеше след раждането, както и какви облекла ще носи до момента в който още веднъж влезе в остарелия си размер отпреди бременността.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР