Меган Маркъл не е единствената личност, която свързва принц Хари

...
Меган Маркъл не е единствената личност, която свързва принц Хари
Коментари Харесай

Актьорът, който си спечели омразата на принц Хари

Меган Маркъл не е единствената персона, която свързва принц Хари с Холивуд. Оказва се, че в миналото по-малкият наследник на Чарлз е бил в положителни връзки с Доминик Уест - артистът, който играе точно Чарлз в последните два сезона на " кралския " сериал The Crown.

Хари и Уест пътуват дружно до Антарктика на благотворителна експедиция с организацията Walking With the Wounded през 2013 година Няколко седмици по-късно обаче принцът приключва каквато и да била връзка с Доминик Уест - по това време звезда от сериала " Наркомрежа ".

А повода за това е разкрита от самия Уест. По време на конференции след експедицията той споделя какъв брой е впечатлен от Хари поради разнообразните му умения - от построяването на краткотрайни тоалетни до даването на уроци по каране на ски.
 Уест и принц Хари по време на експедицията
Източник: GettyImages

Уест и принц Хари по време на експедицията

Актьорът обаче не икономисва и детайлности за това и по какъв начин са чествали края на експедицията. " Двама от австралийците тичаха чисто голи по снега. Но множеството от нас - в това число Хари, се задоволихме с двудневно пиянство с исландските водачи, които бяха донесли домакински алкохол със себе си. "

Доминик Уест споделя още, че са пили и шампанско, което са наливали в протезата за крайник на Дънкан Слейтър - боен деец и парамаратонец. Принц Хари пък е разказал много груби вицове, които " бяха шокиращи за човек, който като мен не е бил боец ", добавя още артистът, представен от Hello.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР