Меган Маркъл напусна кралския двор, а с нея си отиде

...
Меган Маркъл напусна кралския двор, а с нея си отиде
Коментари Харесай

Неуспешният опит за помирение на Меган и Кейт

Меган Маркъл напусна кралския двор, а с нея си отиде и вярата ни в миналото още веднъж да я забележим един до друг с Кейт Мидълтън. Въпреки непрекъснатите клюки за омраза сред двете херцогини, истината май е надалеч по-сложна от изказванието, че те просто не се харесват.
 Меган Маркъл, Archewell Audio, The Tig и ще издава ли разказ брачната половинка на принц Хари
Меган и нейният прикрит гений

Какво възнамерява брачната половинка на принц Хари

Неведнъж се е говорило за опитите на брачната половинка на принц Уилям да приобщи обичаната на принц Хари към кралския двор . За следващ път те се загатват от кралския коментатор Ребека Инглиш пред Daily Mail.

По нейните думи, освен Кейт, само че и Софи, графинята на Есекс, са създали всичко по силите си да накарат Меган да се почувства част от огромното им семейство. За страдание, всички пъти е било несполучливо.
 Снимка 497402

Например, след излъчването на документалния филм Harry & Meghan: An African Journey, където Маркъл съобщи, че не се усеща добре с кралския си метод на живот , изключително по време на бременността и след раждането на сина си Арчи.

Това самопризнание доближава до ушите и на Кейт, която доста добре знае какво е да съвместяваш родителските с кралския отговорности. И тя се свързва с Меган с желанието да я изслуша и да й помогне с каквото може. Но то не се приема добре от страна на херцогинята на Съсекс.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Шарлот и Джордж и какво желаят да трансформират херцогът и херцогинята на Кембридж
Големите проекти на Уилям и Кейт

Какво ще трансформират през идващите месеци

Именно поради подадената ръка и отказаната помощ Уилям и Кейт одобряват доста тежко всички погрешни изказвания, че те са един от главните фактори за решението за Мегзит.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР