Меган Маркъл може вече да не е работеща кралска особа,

...
Меган Маркъл може вече да не е работеща кралска особа,
Коментари Харесай

Основно предложение, което Меган Маркъл направи като работеща кралска особа, което демонстрира нейния проницателен бизнес усет

Меган Маркъл може към този момент да не е работеща кралска персона, само че имаше едно основно предложение, което направи, което акцентира нейния „ пресен “ метод към остарялата й роля, кралски специалист изясни.

Преди Мегксит се споделя, че херцогинята на Съсекс се е хвърлила в кралските си отговорности - даже в случай че тези зад кулисите са считали, че всичко е било за показ. И нейният бизнес метод на мислене можеше да се види ясно на съответна среща след нещастията в Grenfell Tower, оставили над 70 мъртви.

Експертът Робърт Джобсън разиска по какъв начин някогашната актриса сподели мощен възторг, до момента в който разговаряше с общността и им даде брилянтна концепция да поддържат работата им.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Говорейки с The Sun, Джобсън сподели: „ Ентусиазмът, с който тя прегърна кухнята на общността Grenfell и предложи да създадат готварска книга, което беше необикновено и несъмнено излетя от рафтовете по целия свят. Тя донесе мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР