Меган Маркъл може най-накрая да диша след решението си да

...
Меган Маркъл може най-накрая да диша след решението си да
Коментари Харесай

Сън: Меган се чувствала със смачкана душа в двореца, сега дишала спокойно

Меган Маркъл може " най-сетне да диша " след решението си да се откаже от " смазващия душата "   живот на кралска персона. Това разкри неин другар. 

Миналата седмица Съсексови оповестиха, че желаят да се откажат от купите си и да изоставен кралското семейство, с цел да станат " финансово самостоятелни " и да споделят времето си сред Съединени американски щати и Канада.  

Според информацията, другар твърди, че херцогинята намирала товара да се кралска персона прекомерно тежък, с цел да може да продължи напред. 

Източникът е споделил пред в. " Сън ", представен от Блиц: " Тя е споделила на най-близките си другари, че душата ѝ е смачкана, че решението да изоставен е било въпрос на живот или гибел, имайки поради гибелта на нейната душа ". 

" Тя също е усещала, че не може да се отдаде оптимално на Арчи като майка, в случай че не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че тя не може да бъде такава, в случай че остане в границите на кралското семейство.

По думите ѝ, тя е желала да опази Арчи от напрежението и терзанията. Според нея, средата там е токсична за него, тъй като е имало прекалено много напрежение и насъбрано незадоволство ". 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР