Меган Маркъл може "най-накрая да диша" след решението си да

...
Меган Маркъл може "най-накрая да диша" след решението си да
Коментари Харесай

Меган Маркъл за "Мегзит": Душата ми смачкаха в двореца, най-накрая мога да дишам!

Меган Маркъл може "най-накрая да диша " след решението си да се откаже от "смазващия душата " живот на кралска персона. Това разкри неин другар.

Миналата седмица Съсексови оповестиха, че желаят да се откажат от купите си и да изоставен кралското семейство, с цел да станат "финансово самостоятелни " и да споделят времето си сред Съединени американски щати и Канада.

Според информацията, другар твърди, че херцогинята намирала товара да се кралска персона прекомерно тежък, с цел да може да продължи напред.
Източникът е споделил пред в. "Сън ": "Тя е споделила на най-близките си другари, че душата ѝ е смачкана, че решението да изоставен е било въпрос на живот или гибел, имайки поради гибелта на нейната душа ".

"Тя също е усещала, че не може да се отдаде оптимално на Арчи като майка, в случай че не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че тя не може да бъде такава, в случай че остане в границите на кралското семейство.

По думите ѝ, тя е желала да опази Арчи от напрежението и терзанията. Според нея, средата там е токсична за него, тъй като е имало прекалено много напрежение и насъбрано незадоволство ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР