Меган Маркъл може да спечели £100 милиона, ако използва контактите

...
Меган Маркъл може да спечели £100 милиона, ако използва контактите
Коментари Харесай

Меган Маркъл може да спечели £100 милиона, ако вложи всичките си „усилия“ в нова марка, твърди експерт

Меган Маркъл може да завоюва £100 милиона, в случай че употребява контактите си и повлияе на новото си начинание, твърди PR специалист.

Херцогинята на Съсекс изуми почитателите предходната седмица, когато разгласи стартирането на новата си начин на живот марка American Riviera Orchard, която е основана в Монтесито, където тя живее с принц Хари и децата им принц Арчи, 4, и Принцеса Лилибет, 2. В луксозен промоционален видеоклип, оповестен в Instagram, Меган нервира извънредната си нова марка с новите си почитатели, откакто се завърна в обществените медии за първи път от четири години.

Заявките за търговски марки по-късно разкриха, че American Riviera Orchard ще включва готварски книги, покривки за маса, съдове за сервиране, тигани и съдове за печене, както и набор от конфитюри, желета, ядкови масла и масла. Документите, подадени в Съединени американски щати, също по този начин хвърлят светлина върху бъдещите проекти на Меган за нейната начин на живот марка, като заявление за продажба на артикули в магазини в Съединени американски щати, както и проекти за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР