Меган Маркъл може да се сблъска с два резултата“, ако

...
Меган Маркъл може да се сблъска с два резултата“, ако
Коментари Харесай

Меган Маркъл предупреди за „два резултата“, ако надмине принц Хари на Invictus Games

Меган Маркъл може да се сблъска с „ два резултата “, в случай че надмине принц Хари на Invictus Games, твърди специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще се насочат към Ванкувър и Уислър през 2025 година за идващите игри Invictus и двойката към този момент взе участие в частни обиколки и визити за разпространение на събитието. Хари и Меган преди малко се завърнаха от обиколка на Нигерия, където посетиха лечебни заведения и учебни заведения в столицата Абуджа. Те поставиха големи старания да прокарат Invictus Games, до момента в който бяха в западноафриканската страна.

Въпреки това, Меган беше упрекната от кралски специалисти, че е лишила светлината на прожекторите от брачна половинка си, до момента в който беше в Нигерия, защото носеше серия от шикозни и цветни тоалети, които сграбчиха вниманието по време на неофициалната кралска обиколка. Докато Хари беше облечен в бежови костюми или в приглушени цветове, Меган открадна шоуто с блестящо жълта макси рокля, прелестна алена рокля, обгръщаща фигурата, и рокля в прасковен цвят, която наблягаше блестящи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР