Меган Маркъл може да е напуснала работния кралски живот, но

...
Меган Маркъл може да е напуснала работния кралски живот, но
Коментари Харесай

Меган Маркъл много „осъзнати“ хора я виждат като „принцеса“ дори след напускането на кралската власт

Меган Маркъл може да е напуснала работния кралски живот, само че тя е доста „ осъзната “, че хората към момента я считат за „ принцеса “.

Бившата звезда от Suits и нейният брачен партньор принц Хари напуснаха кралските отговорности през януари 2020 година, по-малко от две години след сватбата им през май 2018 година Те продължиха да се откриват в Монтесито, Калифорния, преди да решат да опишат за опита си с компанията - в това число по време на избухливото им изявление с Опра Уинфри.

Телевизионният диалог направи заглавия в свят - не на последно място поради изказванията на двойката за расизъм в кралското семейство, че принцеса Кейт е разплакала Меган преди сватбата си и че Хари е бил откъснат финансово.

Но даже в този миг, сподели Меган, тя е била наясно с кралската си връзка. В изявлението си за The Cut през 2022 година херцогинята съобщи: „ Важно е да се замислим за това, тъй като – даже с изявлението с Опра, осъзнавах обстоятелството, че има дребни девойки, които срещам и те са тъкмо като, “ О, Боже мой, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР