Меган Маркъл, която е напът да стане бивша херцогиня на

...
Меган Маркъл, която е напът да стане бивша херцогиня на
Коментари Харесай

Докато монархията се тресе Меган Маркъл живот си живее СНИМКИ

Меган Маркъл, която е напът да стане някогашна херцогиня на Съсекс, се радва на свободата си в Канада, писаха английските медии, уловили американката да си живее живота, предава Монитор.

Съпругата на Хари бе видяна да кара до интернационалното летище Виктория в Британска Колумбия, с цел да посрещне персоналната си инструкторка по пилатес Хедър Дорак.

Медиите спекулират, че е допустимо Меган в никакъв случай повече да не се завърне във Англия и да живее там, а в този момент се радва с цялостна мощ на свободата си и неагажираността си от кралски отговорности.



Меган е чакала приятелката си цели 10 минути и по-късно се е отправила към имение за 15 милиона, намиращо се в Канада.

На този декор стана ясно, че екипът, който е обслужвал всяка една потребност на кралската двойка в имението им във Фрогмор котидж, ще бъде освободен или пренасочен към други обекти , написа CNN.

Според изданието това е явен знак, че Хари и Меган възнамеряват да прекарват повече време в Канада, в сравнение с във Англия, където очевидно към този момент ще се усещат като на посетители, а не като вкъщи си.

Хари и Меган се реалокираха от двореца Кенсингтън в Лондон в резиденцията Фрогмор хаус в графство Бъркшър преди раждането на кралското бебе Арчи. Фрогмор хаус е имение, в което се намира и частната Фрогмор котидж. Самата къща Фрогмор е отворена за визити 3 дни всяка година. Имението е в границите на замъка Уиндзор и им бе харизано за сватбата.

Междувременно стана ясно, че брачната половинка на английския принц Хари Меган се е появила за пръв път обществено във Ванкувър, откакто двойката разгласи желанието си да се отдръпна от уговорките си в английското кралско семейство.

Близка до Меган описа за издевателството над херцогинята в двореца, а Хари от Супермен станал...

"Вижте с кого пихме чай през днешния ден ", написаха на страницата си във Facebook активистките от женския център "Даунтаун истсайд ", благотворителна организация в помощ на дами и деца в усложнение във Ванкувър.



Публикацията е съпроводена със фотография, на която активистки в центъра театралничат с херцогинята на Съсекс в неофициална атмосфера.

"Тя просто искаше да се запознае с нашата асоциация ", сподели директорката на центъра Кейт Гибсън. Тя посочи, че визитата било проведено бързо, откакто в центъра получили "мистериозен " имейл от помощник на Меган, който питал дали херцогинята на Съсекс може да посети организацията.

Принц Хари и Меган прекараха шестседмична зимна почивка за коледните и новогодишни празници във Ванкувър и три дни, откакто се завърнаха в Лондон, оповестиха проектите си за бъдещето. Веднага по-късно Меган Маркъл се върна в Канада, с цел да бъде със сина си Арчи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР