Меган Маркъл и принц Хари вече се отдалечават от суматохата

...
Меган Маркъл и принц Хари вече се отдалечават от суматохата
Коментари Харесай

Не е за вярване! Вижте къде заживяват Меган и Хари СНИМКА

Меган Маркъл и принц Хари към този момент се отдалечават от паниката в двореца в Кенсингтън, с цел да стартират едно ново начало и да градят крепко семейство, написа Блиц. Къщата, където двамата възнамеряват да изкарват почивките си, на външен тип по-скоро наподобява на къщичка в някое забутано селце.

Вилата е на територията на замъка Уиндзор. Това не е единственият първокласен парцел на кралското семейство. Къщата, в която ще прекарват огромна част от времето си, е оценена на 2,5 милиона паунда.В нея има четири спални, две кухни и първокласен ъгъл за ястие. Трапезарията е огромна, а кралските особи имат и опция да седнат извън. Мястото има зашеметяваща панорама.

Въпреки че къщата няма нищо общо с първокласните крепости на фамилията, „ Меган доста харесва този регион. С Хари обичат да водят другари тук и постоянно прекарват ужасно. Освен това на гостите им не се постанова да носят спални чували, тъй като към къщата има още една сграда, в която има две спални за посетители и личен състав ”, споделя източник непосредствен до кралското семейство. По думите му, двойката се нуждае от спокойствието, което може да бъде намерено само в този баснословен парцел на кралското семейство.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР