Меган Маркъл и принц Хари си казаха Да!“ тази събота,

...
Меган Маркъл и принц Хари си казаха Да!“ тази събота,
Коментари Харесай

Сватбата на Меган и Хари най-гледана у нас по bTV

Меган Маркъл и принц Хари си споделиха „ Да! “ тази събота, приковавайки над два милиарда души пред тв приемниците и онлайн в целия свят. Българските фенове избраха bTV, с цел да се насладят онлайн и от близко на най-вълнуващите моменти от кралската сватбена гала.

Близо половин милион души прекараха съботния следобяд в компанията на Деси и Сашо, специфичния делегат на bTV в Лондон Петя Дикова и коментаторите в студиото. За да посрещне високите упования на феновете, bTV продуцира високотехнологичен ефирен артикул, който беше оценен от 32% от всички пред екрана, прецизират от малкия екран.

Освен голямата видеостена и четири супермодерни HD камери, bTV предложи на феновете и онлайн потребителите си и най-съвременните технологии в малкия екран. Репортерът Александра Кръстева описа детайлности за фамилиите на младоженците в компанията на техните виртуални двойници, които „ оживяха “ в специфичното студио на bTV с помощта на технология за добавена действителност, която феновете могат да видят единствено в наличието на bTV.

Модерното студио бе допълнено от високия професионализъм на Деси Стоянова и Сашо Кадиев от „ Преди обед “, които към този момент 6 години се радват на възходящ рейтинг и доверие от феновете. На живо от Лондон Петя Дикова срещна феновете с коментатори като създателя на най-скандалната биография на Даяна Джон Конуей, виртуозната българска пианистка – двойничка на лейди Ди Веселина Чакърова, английския специалист по езика на тялото Трейси Браун и други.

Целият запис на предаването може да бъде гледан тук: https://goo.gl/ky9ocx
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР