Мегън Маркъл и принц Хари ще си кажат "Да" на

...
Мегън Маркъл и принц Хари ще си кажат "Да" на
Коментари Харесай

Нека поговорим за Мегън Маркъл и бившето ѝ гадже... порно звезда

Мегън Маркъл и принц Хари ще си кажат "Да " на 19-ти май и наподобява, че актрисата от сериала Suits е разкрила своя принц на бял кон. Но преди да срещне Хари, Мегън е трябвало да целуне няколко жаби в търсене на своя съвършен мъж. Сред любовните завоевания на американката блестящо се откроява едно име и то е Саймън Рекс.

Според Daily Mail преди години Мегън е излизала с 43-годишния комедиант и рапър, което не звучи по никакъв начин необичайно на пръв взор, в случай че не се вгледаме в една от предходните му специалности.

Преди да се занимава с комедийни функции в киното, Рекс е бил част от промишлеността за възрастни или другояче казани - снимал се е в порно филми. Става ясно, че даже е печелил премия в категорията за "Най-добро гей порно " през 1997 година.

Did you guys know I’m a mysterious EDM DJ from Antwerp? Looking like a global phenomenon right about now. Feeling like a rambunctious bandicoot if ya catch me drift.

A post shared by I Kill Me (@simonrex415) on Jan 11, 2018 at 3:15pm PST

Двамата се срещат на снимачната площадка на ситком, в който вземат участие през 2004-та година, когато Мегън е била единствено на 22. По това време актрисата е прохождала в Холивуд и искрата сред тях пламва, до момента в който двамата снимат дружно.

 Мегън Маркъл принц Хари Getty/Gulliver

По това време Рекс е бил сполучлив модел с доста задължения, а Мегън е била на години разстояние от първата си огромна роля. Рекс споделя в свое изявление преди няколко години, че тази част от живота му от дълго време е в предишното и се е снимал във филми за възрастни, когато е бил на 18 и се е нуждаел от пари.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР