Меган Маркъл и принц Хари ще се срещнат с кралското

...
Меган Маркъл и принц Хари ще се срещнат с кралското
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще посетят двореца Кенсингтън

Меган Маркъл и принц Хари ще се срещнат с кралското семейство в двореца Кенсингтън в Лондон, където ще бъде открита новата скулптура, отдадена на принцеса Даяна. Това оповестява Daily Mail, базирайки се на източници, близки до фамилията.

39-годишната херцогиня на Съсекс желае да бъде до брачна половинка си, защото той ще се изправи очи в очи със фамилията си за първи път след погребението на херцога на Единбург - принц Филип през април, написа американският уебсайт Radar Online.

„ Меган знае какъв брой бе мъчно да си самичък на погребението на дядо си и не желае това да се повтори ", споделил доближеният до фамилията.

Твърди се, че Меган и Хари може би ще доведат двегодишния си наследник Арчи във Англия, само че възнамеряват да оставят вкъщи новородената си щерка Лилибет Даяна - кръстена на прабаба си кралица Елизабет втора и баба си Даяна.

Принц Хари и принц Уилям дружно ще открият статуята в чест на майка им на 1 юли, когато щеше да бъде 60-ият рожден ден на Даяна.

Статуята ще бъде сложена на обичаното място на принцесата на територията на двореца Кенсингтън - в „ Потъналите градини ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР