Меган Маркъл и принц Хари отново са най! Меган Маркъл и

...
Меган Маркъл и принц Хари отново са най!
Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари отново победиха Кейт и Уилям

Меган Маркъл и принц Хари още веднъж са най!
Меган Маркъл и принц Хари още веднъж победиха принц Уилям и Кейт Мидълтън. Херцогът и херцогинята на Съсекс са най-фотогеничната кралска двойка, съгласно специалисти по снимка. Именно на този факт те дължат известността си.

Двойката има към 2,4 милиона хаштага в социалнатъа мрежа Инстаграм. Това е съвсем 7 пъти повече от междинното за всички останали кралски двойки. Проучването, извършено от специалистите по снимка Printique, проучва хаштаговете, употребявани в Инстаграм, на 24 от най-популярните кралски двойки в света.

Говорител на фотоагенцията споделя, че принц Хари и Меган Маркъл са главно кралско ентусиазъм, когато става въпрос за романтика. „Те непрестанно потвърждават, че животът в светлината на прожекторите не може да подхожда на техните цели за обич и благополучие.

Меган Маркъл е една от най-влиятелните дами в света през днешния ден. Двамата с принц Хари имат мощно и трайно онлайн наличие. Те имат капацитета да провокират същинска смяна посредством филантропската си активност и желанието си да създадат света по-добър.

Хари и Меган към този момент не заемат публични длъжности в кралското семейство. Ясно е обаче, че те, както и принцеса Даяна, са кралски особи по дух и са обичани по целия свят“, споделя представителят на организацията, написа marieclaire.ru.

Сегашният акаунт на Меган и Хари, в който те разгласяват вести за новите си планове и други техни действия, има над 66 000 почитатели. В съпоставяне с профилите на останалите членове на кралското семейство, Маркъл и по-малкият наследник на Даяна имат най-вече почитатели.
 Меган Маркъл и принц Хари още веднъж победиха принц Уилям и Кейт Мидълтън сн. YouTube
Меган Маркъл и принц Хари още веднъж победиха принц Уилям и Кейт Мидълтън сн. YouTube

Меган Маркъл и принц Хари постоянно вземат участие в разнообразни телевизионни излъчвания и подкасти и по този начин разпространяват новата си страница, предават от ladyzone.bg.

View this post on Instagram

View this post on Instagram

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР