Меган Маркъл и принц Хари бяха забелязани да се събират

...
Меган Маркъл и принц Хари бяха забелязани да се събират
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл се събират отново със Серина Уилямс, докато снимат сериала за поло Netflix

Меган Маркъл и принц Хари бяха видяни да се събират още веднъж с дългогодишната си другарка, спортистката Серена Уилямс, на неотдавнашен мач по поло, до момента в който се приготвят за най-новия си Netflix план.

Тази седмица Съсекс участваха на Royal Salute Polo Challenge в Grand Champions Polo Club в Уелингтън, Флорида, където се изравниха с един от най-великите тенисисти на всички времена. По време на мача по поло Меган и нейната близка другарка Серена изглеждаха в приповдигнато въодушевление, до момента в който разговаряха и се смееха с принц Хари, ревизираха конете за поло, возеха се в количка за голф и приветстваха играчите в профил.

На спортното събитие триото беше последвано от кино екип на Netflix, до момента в който снимаха фрагменти за неотдавна оповестения нехудожествен сериал за поло на Хари. Това се случва, откакто двойката неотдавна показа, че и двамата работят като изпълнителни продуценти за две нови шоута, започващи на стрийминг колоса, които към момента са в „ ранен стадий “ на развиване.

За в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР