Меган Маркъл е страхотна в ролята си на херцогиня и

...
Меган Маркъл е страхотна в ролята си на херцогиня и
Коментари Харесай

Меган Маркъл отскочи до Ню Йорк за тайно женско парти с приятелките си

Меган Маркъл е страхотна в ролята си на херцогиня и фешън икона, само че момичето си желае своето, а то е да се завърне в Голямата ябълка и да прекара няколко дни в шопинг, отмора и излизане по заведения за хранене с най-хубавите си приятелки.

Точно по този начин - става известно, че бременната Меган се е качила на самолета и се е отдала на 5-дневна отмора в Ню Йорк в компанията на няколко от най-близките си приятелки. Това въпреки всичко ще бъде последната опция за Меган да прекара малко време уединено преди появяването на бебето след по-малко от 2 месеца!

Това е и първото завръщане на Меган в Съединени американски щати, откакто се омъжи за принц Хари напролет на предходната година.

 меган маркъл Getty/Gulliver

"Пътуването е чудесна опция за Меган да се види с всичките си приятелки в Америка и да посети още веднъж града, който толкоз обича ", разкриват източници, близки до херцогинята. Пътуването е било планувано преди няколко месеца.

Те споделят още, че Меган е отседнала в прочут 5-звезден хотел и се е видяла с приятелката си Джесика Мълруни. Двете са излезли да хапнат френски макарони и да пият чай, а Меган се е върнала от разходката с доста нови бебешки дрешки, подарени от приятелките ѝ.

 меган маркъл Getty/Gulliver

Вчера приятелките ѝ са организирали и бебешко празненство, което сигурно е било страхотна изненада за Меган!

Едва ли ще забележим фотоси от това персонално пътешестване на херцогинята, само че сме сигурни, че Меган още веднъж се е почувствала като нюйоркчанка.

Вижте в галерията някои от най-хубавите моменти на Меган Маркъл през последната една година >>>

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в която ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР