Меган Маркъл е провела няколко тайни разговора с Кейт Мидълтън

Меган Маркъл е провела няколко тайни разговора с Кейт Мидълтън ...

Меган Маркъл тайно се обажда на Кейт Мидълтън по телефона. За какво говорят херцогините?


Меган Маркъл е провела няколко тайни разговора с Кейт Мидълтън през последния месец в опит да постигне примирие и да установи контакт с кралското семейство. Съпругата на принц Хари осъзна, че херцогинята на Кеймбридж има голямо влияние в Бъкингамския дворец и с нейна помощ иска да си върне доверието и благосклонността на кралицата.
Източници на The Mirror отбелязват, че Меган Маркъл се е обърнала към Мидълтън.
Както знаете, херцогът и херцогинята на Съсекс дадоха няколко скандални интервюта за решението си да напуснат кралското семейство и сега Меган се страхува да не загуби високата си титла поради реакцията, последвала от Великобритания.
„Маркъл тайно се свърза с Мидълтън, защото знае, че единствената надежда, която той и Хари могат да имат, за да уредят отношенията със семейството, е да спечели Кейт на нейна страна“, каза източникът пред изданието. „Кейт би предпочела да стои настрана от всякакви „тайни разговори“, тъй като се страхува, че каквото и да каже, може да бъде използвано срещу нея.

Но от друга страна, тя иска мир, особено като се има предвид колко болка са причинили признанията на Меган и Хари на Уилям, Чарлз и кралицата. Тя разумно посъветва херцозите на Съсекс да спрат веднъж завинаги публичните прояви на гняв.
Репортерите на Mirror вече са се свързали с двореца Кенсингтън и представителите на Меган Маркъл, но все още не са получили официални коментари.“

Източник: tialoto.bg