Меган Маркъл е майка, херцогиня и съпруга на принц Хари.

...
Меган Маркъл е майка, херцогиня и съпруга на принц Хари.
Коментари Харесай

Меган Маркъл в нова роля

Меган Маркъл е майка, херцогиня и брачна половинка на принц Хари. Но тя е и досегашна актриса, фешън ентусиазъм и поддръжка на редица благотворителни акции. Преди дни се подреди измежду най-влиятелните дами във Англия съгласно списание на Vogue, а в този момент идва ред и за следващата й отредена чест.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и една ранглиста на Vogue
С какво Меган е повече от Кейт

Поредната ябълка на раздора

Меган Маркъл ще бъде гост-редактор на септемврийския брой на британския Vogue. Тя е получила покана непосредствено от основния редактор на изданието Едуард Енинфул и я е приела без доста да се замисля.

Херцогинята на Съсекс освен ще направи асортимент на това какво да влезе в изданието, само че и ще напише няколко авторски публикации на тематики като овластяването и образованието на дамите .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The British Royal Family (@the.duchess.diaries) на Юни 13, 2019 в 2:41 PDT

Ще получи свободата и да спише няколко колонки в рубрика " мода ", където очевидно е много веща. За сметка на това, в материалите няма да се приказва за принц Хари, връзката им и дребния им наследник Арчи .

А към редакторската и авторска роля е добавена и особено фотосесия, която ще се снима в Vogue във Frogmore Cottage. Меган обаче категорично е пояснила, че не желае да бъде на корицата на септемврийския брой, написа The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР