Меган Маркъл е била изправена пред критики, след като е

...
Меган Маркъл е била изправена пред критики, след като е
Коментари Харесай

Меган Маркъл е критикувана, че се е наричала „една от най-влиятелните жени“

Меган Маркъл е била изправена пред рецензии, откакто е наричала себе си една от „ най-влиятелните дами в света “ в новия уеб страница, който започва по-рано тази седмица със брачна половинка си принц Хари.

Уебсайтът Sussex.com, озаглавен „ Офисът на принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс “, споделя, че цели да оформи бъдещето „ посредством бизнес и филантропия “. Стартира този месец и включва четири раздела – един за обща информация, един за Хари, различен за Меган и още един, наименуван „ вести “, където двойката споделя последните си актуализации за събитията, които посещава.

В раздела за Меган тя е разказана като „ феминистка и бранител на правата на индивида и равенството сред половете “ и човек, който поддържа застъпничеството за дамите и девойките като „ непрекъсната нишка “ в работата си. Описанието продължава: „ Тя е оповестена за една от най-влиятелните дами в света в ранглисти, в това число за най-влиятелните хора на списание TIME, 25-те най-влиятелни дами на Financial Times, Variety Power o...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР