Меган Маркъл днес е преди всичко съпруга на принц Хари

...
Меган Маркъл днес е преди всичко съпруга на принц Хари
Коментари Харесай

Каква е Меган Маркъл в любовта

Меган Маркъл през днешния ден е на първо място брачна половинка на принц Хари и херцогиня на Съсекс. Но единствено до преди три-четири години тя бе актрисата от " Костюмари ", която обича да театралничи на аления килим, а от неналичието на мъжко внимание изобщо не може да се оплаче.

Тези дни на напред във времето излезе предходна връзка на Меган с изпълнителя Мат Кардъл . Истината за връзките им едва ли в миналото ще разберем, само че в любовното тефтерче на херцогинята са записани още няколко име на мъже, въз основата на които специалистът по връзките Анабел Найт прави разбор каква е Маркъл в любовта .
 Снимка 326600

Съпругата на принц Хари обича да се усеща значима, да бъде център на внимание, да има опцията да постанова власт с известността си и някой и различен женски трик. Но не желае да е мъжко момиче от самото начало, тъй като има потребност и от огромна доза обгрижване.

През 2003 година Меган има връзка с артиста и сценарист Шон Закен. Двамата са дружно едвам половин година, а съгласно осведомени, тези къси взаимоотношения са извадили на напред във времето някои черти от характера на Маркъл, които през днешния ден може би пропущаме.

Тя е доста целеустремена и окуражена. За нея неналичието на възторг и предпочитание за развиване са същински недостатък. Именно по тази причина е прекратила връзката си със Закен, който е съумял да извади нескрито бурната част от нейната природа.
 Снимка 424750

Преди години се говореше, че футболистът Ашли Коул съществено е свалял звездата от " Костюмари ", само че без стремежи триумф. Причината Меган да не се върже на номерата му е славата на коцкар и многочислените изневери, които тя сигурно не би понесла. Тя също по този начин се доверява и на препоръките на своите приятелки във връзка с мъжете.

В първата си година в колежа обаче, Маркъл има връзка с различен състезателен вид - баскетболиста Стив Лепор. Висок, мрачен, хубав и нейната огромен опора в този сложен за всяко момиче интервал. Херцогинята обича да се хвали с мъжа до себе си, да акцентира неговите качества и да го кара да се усеща специфичен , като в подмяна желае същото, написа The Sun.
 Меган Маркъл, Мат Кардън и с кого е флиртувала херцогинята преди да срещне принц Хари
Тайната тръпка на Меган преди да срещне Хари

Разкриха я

Меган желае да вижда и да усеща непрекъснато, че мъжът до нея я желае. А канадският готвач Кори Витиело й потвърждава това с кулинарни шедьоври в интервала 2014-2016 година, когато двамата са интимни. В него тя намира търсената пристрастеност, а и сродна душа във връзка с мястото на храненето в живота на човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР