Меган Маркъл беше коронована за „най-интелигентния член на британското кралско

...
Меган Маркъл беше коронована за „най-интелигентния член на британското кралско
Коментари Харесай

Кои са най-интелигентните кралски особи и защо Меган Маркъл е с короната на първо място

Меган Маркъл беше коронована за „ най-интелигентния член на английското кралско семейство “ съгласно ново изследване, оповестено от.

Образователната компания е разгледала университетския опит на всеки член на фамилията, като е употребила количествено измерими фактори като достиженията в гимназията и колежа, който са посещавали.

Последното е оценено благодарение на класацията, която прави оценка колежите въз основа на академичната им известност и съотношението сред преподаватели и студенти.

Маркъл се изкачи отпред на класацията с помощта на дипломата си от Северозападния университет в Еванстън, Илинойс, който е подложен под номер 30 в лист от 1300 образователни заведения в последната ранглиста на QS World Rankings. Тя се дипломира през 2003 година с двойна тапия по спектакъл и интернационалните връзки .

„ Животът като кралска персона не всеки път е лесна работа и включва справяне с рецензиите и живот в светлината на публичното внимание, а университетските преимущества на Меган Маркъл са я подготвили съвършено за тази роля “, съобщи представител на Oxford Royale пред.

„ Макар херцогът и херцогинята на Съсекс да се отдръпнаха от ролята си на работещи кралски особи, те привлякоха интереса и вниманието на света, а желанието на Меган да употребява платформата си, с цел да увеличи осведомеността по съществени международни проблеми, отразява нейната просветеност, изчерпателен разум и учебен ценз “.

 интелигентни кралски особи Getty

След Меган Маркъл се подреждат Кейт Мидълтън на второ място и принц Уилям на трето място. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са учили в университета „ Сейнт Андрюс “ в Шотландия (на 92 място в международната ранглиста на QS), само че Кейт се класира по-високо от брачна половинка си , защото го е изпреварила на изпитите за равнище А.

 интелигентни кралски особи Getty

Братовчедката на Уил, принцеса Юджини, зае четвъртото място. Тя приключва университета в Нюкасъл (№ 134) през 2012 година със специалности британска литература и история на изкуството.

Челната петица се добавя от сина на принцеса Анна - Питър Филипс, който е учил в университета в Ексетър (№ 149) и е приключил спортни науки.

Забележително е, че в листата на Oxford Royale отсъства принц Хари , който е изключен просто тъй като в никакъв случай не е завършвал университет.

Но като се има поради, че той е посещавал някои от най-престижните самостоятелни учебни заведения във Англия (включително колежа Итън), може да се каже, че се е справил чудесно в просветителния отдел.

Вижте целия лист на най-интелигентните кралски особи в галерията:
 10-те най-интелигентни кралси особи  10-те най-интелигентни кралси особи  10-те най-интелигентни кралси особи  10-те най-интелигентни кралси особи

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР