Меган Маркъл бе видяна да се фука с бляскавия си

...
Меган Маркъл бе видяна да се фука с бляскавия си
Коментари Харесай

Меган Маркъл носи наметало за 1300 долара, докато се фука с гардероб със съпругата на Майкъл Бубле

Меган Маркъл бе забелязана да се фука с блестящия си холивудски дрешник, до момента в който излизаше в покривало Sentaler за 1295 $ дружно със брачната половинка на Майкъл Бубле Луисана Лопилато.

Тази седмица херцогинята на Съсекс сподели своя безукорен жанр, защото беше забелязана да носи покривало Sentaler за третия ден от събитието Invictus Games Training Camp през 2025 година, One Year To Go в Канада. По време на излизането някогашната звезда на Suits беше забелязана да носи мантия с шал яка и колан в мрачен камилски цвят, до момента в който аплодираше брачна половинка си принц Хари по време на събитието по кърлинг в инвалидни колички.

Модерното покривало на Меган, изобразяващо себе си -завързващ се колан и стегната талия е едно от несравнимо меките бебешки връхни облекла от алпака на Sentaler. Пищното покривало включва присъщия за марката оребрен подробност на ръкавите и класическа шал яка, идеална за зимния излет. Тъй като наметката е направена от плат от бейби алпака, частта съдържа нишки с микроскопични въздушни джобо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР