Меган Маркъл бе най-търсената в Гугъл жена през 2016 г.,

...
Меган Маркъл бе най-търсената в Гугъл жена през 2016 г.,
Коментари Харесай

11-те модни правила за небрежния и женствен вид на Меган Маркъл

Меган Маркъл бе най-търсената в " Google " жена през 2016 година, откакто дворецът Кенсингтън разгласи публично връзката ѝ принц Хари. Макар да бе известна с ролята на Рейчъл Зейн от сериала " Костюмари ", връзките ѝ с английския принц я направиха звезда от международна големина – още повече след оповестяването на годежа им.

Небрежният, само че мекушав жанр на Маркъл направи усещане на таблоидите и тя получи доста похвали за избора си на облекла на последните събития, на които се появи обществено. Широките скъсани дънки, които постави на първата си поява с Хари, бяха в благозвучие със свободния дух на принца, който постоянно е бил по-разхайтен от брат си.

Интересът към бялото палто, което носеше на формалните фотоси за годежа им, срина уеб страницата на дизайнера му за минути. Сега уеб сайтът Meghan`s Mirror, който от предходната година следи стила ѝ, разгласява единадесет фешън правила, с помощта на които Меган наподобява елегантна без изпитание.

1. Инвестирай в комфортни ниски обувки.

Стават за всекидневието, стават и за формален мотив.

2. Играй с денима.

Прилепнали и необятни, в черно и в деним, семпли и с елементи – разнообразието е безпределно, а качествената дреха ще издържи с години и ще откри място във всяка обстановка.



3. Наметни се с жителка.

Здрава и семпла жилетка или пуловер, които отиват на доста други облекла, могат да преобразят външния тип. За лъх на разкош, дано материалиът е кашмир.



4. Бялата риза е наложителна.

Изчистената бяла риза е детайл, без който нито един минималистичен дрешник не може. Тя може да се комбинира с всичко – от скъсани дънки до формален черен панталон.



5. Обувки в телeсен цвят.

Неутралните обувки в бежов или физически цвят също са основна част от дрешника. " Помнете, че постоянно би трябвало да ви е комфортно – позата демонстрира доста неща и ще си проличи, в случай че краката ви болят ", поучават създателите на блога.



6. Акцентът е в аксесоарите

Една чанта може да придаде блестящо наличие на другояче напълно елементарен тоалет. При аксесоарите умерено може да се заложи на цвят – зелено, тюркоазено или модерното тази есен бургундско алено.



7. Роклята, роклята!

Прилепнала по тялото едноцветна рокля с дължина към коляното – съвършеният избор за публични събития, от бизнес срещи до аления килим.



8. Класическо палто.

Класическо вълнено палто с добра кройка е незаменима инвестиция. Дължината може да варира, само че универсалният вид стига до коляното. Цветовете – неутрално бежово, тъмносиньо и черно.



9. Носи нещо самоуверено през лятото.

Този сезон изисква дреха, която притегля погледите сама по себе си – рокля с хубав принт или игрива кройка.



10. Ботушите.

Здравите, топли и красиви ботуши са незаменими през зимата. Най-удачните дължини са до глезена или до коляното, а един ток може да ги направи задоволително елегантни и за публични събития.



11. Играй с палитрата.

Следи цветовете на сезона, като си даваш сметка кои ти отиват и кои – не. Изгради дрешника си с едноцветни детайли – бяло, черно, бежово и тъмносиньо, само че добавяй аксесоари с стилните за момента цветове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР